2020

Welkom op de website van de Open AteLIER Route in ons prachtige dorp De Lier, gemeente Westland.

Zoals u waarschijnlijk wel een beetje had verwacht met alle maatregelen die rondom het corona-virus zijn  genomen, hebben wij besloten de Open AteLIER Route die gehouden zou worden op 16 en 17 mei a.s. uit te stellen.   

 

 De gezondheid en veiligheid van de deelnemers en bezoekers moet natuurlijk boven aan staan.

 

Wij gaan het verloop van het virus volgen en als er wat duidelijkheid is dan gaan wij u informeren over een nieuwe datum.

Dat zou in het najaar kunnen zijn maar ook volgend jaar.

De Open AteLIER Route in De Lier is een twee jaarlijks terugkerend kunst en cultuur evenement. In 2001 zag deze kunstroute het levenslicht en dit jaar is het al weer de 13e editie! Het doel van deze atelierroute is om een breed publiek kennis te laten maken met kunst en cultuur in De Lier. Getuige het hoge aantal enthousiaste bezoekers tijdens voorgaande jaren wordt met deze atelier route in een behoefte voorzien.

 

Ook in 2020 vindt de Open AteLIER Route weer plaats. De deuren van de diverse ateliers en locaties staan voor u open in het weekend van 16 & 17 mei. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De kunstenaars zijn zelf aanwezig zodat zij hun werk kunnen toelichten en uw vragen kunnen beantwoorden. Op sommige locaties kunt u de kunstenaars ook aan het werk zien.


Natuurlijk kan de Open AteLIER Route alleen gehouden worden door de financiële bijdragen van een aantal sponsors welke we hiervoor hartelijk bedanken.

We wensen u veel plezier toe tijdens deze Open AteLier Route!

Namens de organisatie:

Anja Keijzer, Marianne van Lenteren, Marijke van Ruyven, Anja Enthoven, Chris Hansler en Marjan Ruigrok

  • Volg ons op facebook
zaterdag 16 mei
van 11:00 tot 17:00
zondag 17 mei
van 11:00 tot 17:00
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
Jan Bijl